Logo Loading

Enter your keyword

TROUWPAKKEN OP MAAT

Trouwpakken – Wij maken het verschil

Tegenwoordig is er geen verschil tussen een pak en een trouwpak op maat. Voorheen betekende een trouwpak een lange jas en een andere kleur gilet – iets dat u één keer draagt. Wij doen dit anders. Diya Tailors begeleidt u in het aanmeten van een volledig op maat gemaakt pak. Een pak dat u na uw trouwdag nog kan én zeker wilt dragen.
Onze Tailor gaat met u in gesprek, hij begeleidt u in de keuzes die gemaakt worden. Stukje stof van de bruidsjurk of de kleurcode? Bijpassende schoenen? Geen probleem wij maken ook maatschoenen en zorgen ervoor dat u er strak uitziet op de grote dag, waar zowel de bruid als de bruidegom de show stelen. Bij Diya Tailors wordt u volledig ontzorgt.

Maak een afspraak

Keuze van het materiaal

Een trouwpak samenstellen doen we in drie stappen. Stap één is het kiezen van het materiaal. Met professioneel advies van onze Tailor kunt u kiezen tussen verschillende stoffen, knopen, voeringen, garen, kraagvilt en meer.

Bepalen van het model

De volgende stap is het bepalen van het model. Italiaans? Engels? Het model dat bepaalt wordt door u en onze Tailor zit in de details. Opgesneden of haakrever? Door de juiste vragen van onze Tailor loopt u weg met een pak dat past bij uw persoonlijkheid.

Opmeten van het lichaam

De derde en laatste stap in onze aanpak is het opmeten. Onze Tailor meet tot 70 punten langs uw lichaam op, zodat het trouwpak de perfecte fit heeft. Wij houden hiermee rekening met ieders unieke lichaamsbouw.

Diya Tailors - Onze ambacht

We streven ernaar om een pak te maken dat verder gaat dan uw wensen, een pak dat complimenten krijgt, een pak die uw persoonlijkheid belichaamt. Geen onnodige bezoeken op data die u niet uitkomen, maar één-op-één-service van onze Tailor die u meeneemt in een reis vol mogelijkheden. Een reis die u zowel thuis als in het atelier kan beleven.

Om dit mogelijk te maken hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Door deze twee samen te voegen, heeft Diya Tailors een product dat verder gaat dan een maatpak, namelijk een maatpak met uw unieke stijl.

Waarom Diya Tailors kiezen voor uw trouwpak?

  • Gevoel voor design
  • Kennis van de 9500 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal, Cerruti
  • Met 25 jaar kennis is de Master Tailor óók een styliste
  • Kennis, kwaliteit, service en aandacht
  • Wij zijn het enige bedrijf dat alles kan maken. Heeft u een foto van een ontwerp? Neem het mee en wij maken het voor u.

“Diya Tailors, maatkleding is ambacht”