Trouwpak op maat.
Is het favoriete trouwpak onder de bruidegoms

trouwpakken

De grote dag

Alle details rondom de bruiloft, één van de meest speciale dagen van je leven, wil je tot in de puntjes geregeld hebben. Op welke locatie wordt de bruiloft gehouden? Hoeveel personen nodig je uit, houdt je het klein of wil je ie-der-een erbij hebben? Wat worden je thema kleuren, welk soort bloemen worden er gekozen en misschien wel hét belangrijkste detail van de bruiloft… Wat voor een prachtige jurk doet de bruid aan?

Trouwpak

Zoals je vast hebt opgemerkt ben ik een zeer belangrijk detail vergeten op te noemen, namelijk het trouwpak! Naast de bruid, moet natuurlijk ook de bruidegom er picobello uitzien tijdens zijn grote dag. Het trouwpak is helaas nog steeds een detail dat vaak wat minder aandacht krijgt terwijl het toch wel een grote impact kan hebben op de bruiloft. De kleur van het trouwpak is vaak het belangrijkste detail. Die wordt namelijk afgestemd met de trouwjurk van de bruid. Maar hoe? Meestal wordt dit gedaan door een stropdas, pochet of overhemd in dezelfde kleur als de jurk te kiezen.

Etiquette

Ga je traditioneel trouwen? Kies dan voor een rokkostuum of jacquet om de formele sfeer een beetje aan te houden. Wil je toch wat moderner te werk gaan? Dan is een 2 of 3-delige smoking met een wit smoking overhemd wellicht een goede keuze. De kleur van de smoking heb je zelf in handen. Dit kan helemaal zwart zijn, maar voor de mensen die dit saai vinden kan je natuurlijk ook de kleur afstemmen op de trouwjurk. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een donkerblauwe smoking.

Voor wie de smoking niet leuk vindt, maar toch modern wilt trouwen is er natuurlijk ook het maattrouwpak. Dit is tegenwoordig het favoriete trouwpak onder de bruidegoms omdat je hierbij veel minder rekening hoeft te houden met de regels en je het trouwpak helemaal tot in je eigen wensen kan laten aanpassen.

Ga je trouwen en ben je geïnteresseerd in een maattrouwpak van DIYA Tailors, of heb je vragen over deze blog? Twijfel dan niet, en stuur ons meteen een mailtje op info@diyatailors.nl!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *