Logo Loading

Enter your keyword

STREETWEAR

Streetwear – Eigen design, eigen streetwear

Sinds januari 2021 maakt Diya Tailors ook Streetwear. Streetwear by Diya Tailors. De enige in zijn soort die Streetwear op maat maakt. Streetwear by Diya Tailors kan gedragen worden voor een uitstapje naar een restaurant, vriend of vriendin of voor de dagelijkse boodschappen, maar dan in stijl en volledig op maat. U kunt uw Streetwear helemaal zelf ontwerpen en voorzien van uw persoonlijke logo, alles geheel op maat en naar uw wensen.

Keuze van het materiaal

Streetwear by Diya Tailors samenstellen doen we in 3 stappen. Stap 1 is het kiezen van het materiaal. Verschillende stoffen, patronen, knopen, ritsen en meer, de keuze is aan u met professioneel advies van onze Tailor.

Bepalen van het model

De volgende stap is het bepalen van het model. Regular fit, strak getailleerd, loose model of iets anders? Het model dat bepaalt wordt door u en onze Tailors zit in de details. Andere kleur rits of ander soort knopen? Onze Tailor begeleid u door het stellen van vragen naar het mo del dat past bij uw persoonlijkheid.

Opmeten van het lichaam

De derde en laatste stap in onze aanpak is het opmeten. Onze Tailor meet tot 70 punten langs uw lichaam op, zodat het pak de perfecte fit heeft. Wij houden hiermee rekening met ieders unieke lichaamsbouw.

Diya Tailors - Onze ambacht

We streven ernaar om uw eigen Streetwear te maken dat verder gaat dan uw wensen, Streetwear dat complimenten krijgt, Streetwear die uw persoonlijkheid belichaamt. Geen onnodige bezoeken op data die u niet uitkomen, maar één-op-één-service van onze Tailor die u meeneemt in een reis vol mogelijkheden. Een reis die u zowel thuis als in het atelier kan beleven.

Om dit mogelijk te maken hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Door deze twee samen te voegen, heeft Diya Tailors een product dat verder gaat dan een maatpak, namelijk een maatpak met uw unieke stijl.

Waarom Diya Tailors?

  • Gevoel voor design
  • Kennis van de 9500 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal, Cerruti
  • Met 25 jaar kennis is de Master Tailor óók een styliste
  • Kennis, kwaliteit, service en aandacht
  • Wij zijn het enige bedrijf dat alles kan maken. Heeft u een foto van een ontwerp? Neem het mee en wij maken het voor u.

“Diya Tailors, maatkleding is ambacht”