Logo Loading

Enter your keyword

STREETWEAR DAMES

Streetwear voor Dames – Uniek en op maat

Diya Tailors heeft Streetwear voor Dames gelanceerd. Deze unieke formule heeft een eigen stijl en wordt volledig op maat gemaakt. Urban-chic naar een festival, casual naar een restaurant of met een edgy look er op uit? Je vindt het allemaal in onze nieuwe collectie. Ervaar de Diya Experience.

Keuze van het materiaal

Streetwear by Diya Tailors samenstellen doen we in 3 stappen. Stap 1 is het kiezen van het materiaal. Verschillende stoffen, patronen, knopen, ritsen en meer, de keuze is aan u met professioneel advies van onze Tailor.

Bepalen van het model

De volgende stap is het bepalen van het model. Regular fit, jurk met hoody, loose model of iets anders? Het model dat bepaalt wordt door u en onze Tailors zit in de details. Andere kleur rits of ander soort knopen? Onze Tailor begeleidt u door het stellen van vragen naar het model dat past bij uw persoonlijkheid.

Opmeten van het lichaam

De derde en laatste stap in onze aanpak is het opmeten. Onze Tailor meet tot 70 punten langs uw lichaam op, zodat het pak de perfecte fit heeft. Wij houden hiermee rekening met ieders unieke lichaamsbouw.

Diya Tailors - Onze ambacht

We streven ernaar om uw eigen Streetwear te maken dat verder gaat dan uw wensen, Streetwear dat complimenten krijgt, Streetwear die uw persoonlijkheid belichaamt. Geen onnodige bezoeken op data die u niet uitkomen, maar één-op-één-service van onze Tailor die u meeneemt in een reis vol mogelijkheden. Een reis die u zowel thuis als in het atelier kan beleven.

Om dit mogelijk te maken hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Door deze twee samen te voegen, heeft Diya Tailors een product dat verder gaat dan een maatpak, namelijk een maatpak met uw unieke stijl.

Waarom Diya Tailors?

  • Gevoel voor design
  • Kennis van de 9500 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal, Cerruti
  • Met 25 jaar kennis is de Master Tailor óók een styliste
  • Kennis, kwaliteit, service en aandacht
  • Wij zijn het enige bedrijf dat alles kan maken. Heeft u een foto van een ontwerp? Neem het mee en wij maken het voor u.

“Diya Tailors, maatkleding is ambacht”