Side adjusters, detail voor broek op maat

De ene broek is de andere niet. Vaak is de broek niet meer dan een onderdeel van het pak en minder van belang. Dit terwijl er veel accenten te bedenken zijn voor de broek, waarmee je jouw persoonlijke stijl nog beter kunt tonen.

Broek op maat

De broek is een kledingstuk dat je, in tegenstelling tot de jas, de hele dag draagt. Ook al is het een onderdeel van een kostuum. Het is dus erg belangrijk dat de broek functioneel is. Bij DiyaTailors ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen door het passen en meten de broek tot op de millimeter nauwkeurig voor je samenstellen.

side adjusters - diyatailors

Side adjusters (zijtrekkers) in plaats van een riem

Een broek zonder riem straalt maatwerk uit en geeft je bovendien extra mogelijkheden op het gebied van schoen- en stofkeuze. Door gebruik te maken side adjusters verwijder je de overbodige riemlussen op de broek. Deze trekken de band intern aan (0-2 centimeter) zodat de broek netjes en strak zit. Je hebt de side adjusters in drie vormen:

  • op de broeksband,
  • onder de broeksband
  • en midden achter.

De riem-lussen en de riem kunnen hiermee vervallen.

Lengte van de broek
Wij meten de broek het liefst precies tot op de schoen aan. Doordat wij de pantalon schuin laten snijden, zal deze achterop de schoen echter iets lager vallen. Dit zorgt voor een kleine knik in de voorplooi. Heb je de broek liever iets langer? Geen probleem. Geef het aan tijdens het opmeten en we regelen dit voor je.

Chinobroek

Wenst u toch een broek met een riem maar wel een modern ideale zomerbroek? Kijk dan eens voor een chinobroek. Een stevige, duurzame en lichte katoenen broek die snel terrein wint in de zakelijke omgeving waar “jasje-dasje” niet nodig is.
Klikken voor naar chinobroek

Wel of geen sokken?
Sokken zijn niet altijd even mooi onder een broek. Dit heeft enerzijds met smaak te maken. Maar DiyaTailors heeft een tal van andere opties, die een stuk mooier zijn. Als de broek slank en op lengte wordt gemeten, raden wij bijvoorbeeld aan om voetsokken te dragen. Zo blijft de enkel onbedekt.

Omslag al dan niet?
Een omslag is volledig afhankelijk van je eigen voorkeuren. Zelf vinden wij het mooi om bij een slanke en relatief korte pantalon een omslag te gebruiken. Dit maakt de broek net iets stijlvoller. Klik hieronder voor een vrijblijvende afspraak.
Klikken voor een afspraak

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *