Logo Loading

Enter your keyword

OVER ONS

DIYA TAILORS

DIYA Tailors is gespecialiseerd in perfect uitgevoerde maatkleding dat past bij hetgeen u wilt uitstralen.

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en doen dit door met verschillende Europese ateliers te werken – elk atelier het best op haar eigen gebied.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan duurzaamheid, zorgvuldigheid en exclusiviteit. Dat uit zich bijvoorbeeld in het feit dat al onze stukken met de hand vervaardigd worden en voor iedere klant een uniek patroon getekend wordt. Op deze manier creëren we de perfecte pasvorm met optimaal draagcomfort.

Niet geheel onbelangrijk is dat al onze maatpakken hangend en dus niet gevouwen worden vervoerd daarbovenop werken wij met hoogwaardige Europese stoffen.

HET TEAM

Ons team met meer dan 25 jaar ervaring bestaand uitsluitend uit mode experts én stylisten met een grote liefde voor fashion, ambacht, style, stoffen en trends.

Uw wens is ons vertrekpunt. Ons doel is door middel van gepaste maatkleding uw uitstraling te versterken en anderen te inspireren zich beter te kleden.

Wij vinden niets meer bevredigend dan een klant de deur uit te zien lopen met een gevoel van euforie en nog meer zelfvertrouwen door het dragen van de voor hem of haar perfect gemaakte maatkleding.

Het geven van vertrouwen, eerlijk en persoonlijk advies is wat bij ons hoog in het vaandel staat. Door uw wensen en voorkeuren te combineren met onze kennis en adviezen komen we gezamenlijk tot een succesvol eindproduct, namelijk uw maatpak.

MISSIE & VISIE

Onze liefde, kennis en passie voor fashion te delen in de vorm van tot in detail uitgevoerde maatkleding voor mannen en vrouwen om zodoende uw persoonlijkheid of dat van een groep te onderstrepen of versterken.

ONZE SERVICE

Onze mode experts en stylisten staan klaar op een moment dat het u schikt én op de door u gekozen locatie. Zo kunnen wij naar ieder gewenst adres komen, maar verwelkomen wij u ook graag met een verse kop koffie in onze showroom te Voorburg.

IMG_2186
Soeniel Garieb
CEO

“Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door mode. Op mijn dertiende ging ik al in een pantalon en soms een colbertje naar school. De mensen om me heen kennen mij als iemand die er iedere dag volledig gestyled uitziet. Voor mij is mode een levenswijze. Een van de belangrijkste doelen in mijn leven is mijn kennis en passie voor mode en met name voor maatpakken door te geven aan een volgende generatie en nog belangrijker klanten te helpen om samen met hen een perfect passend maatpak samen te stellen, zodat hun kleding het betreffende individu zo mooi en goed mogelijk laat zien of nog beter gezegd versterkt.”