Logo Loading

Enter your keyword

MAATPAKKEN

Maatpakken – Een tevreden spiegelbeeld op maat

Waan jezelf in een pand waar de beste tailors in Engeland een voorbeeld aan mogen nemen. Diya Tailors neemt je mee op reis langs 9500 stoffen, in-house kleermakers, Italiaanse en Engelse ontwerpen. Jij bepaalt de eindbestemming, onze Master Tailors verzorgen de reis.
U wordt geholpen door Tailors met jarenlange ervaring. U krijgt iemand voor tenminste 2 uur toegewezen die met u uw pak gaat samenstellen. De belevenis van het samenstellen van het pak in combinatie met onze winkel en in-house atelier is er een om nooit te vergeten.
Als u bij Diya Tailors binnenloopt dan weet u dat het goed zit. Ervaar de Diya aanpak!

Maak een afspraak

Keuze van het materiaal

Een maatpak samenstellen doen we in drie stappen. Stap één is het kiezen van het materiaal. Met professioneel advies van onze Tailor kunt u kiezen tussen verschillende stoffen, knopen, voeringen, garen, kraagvilt en meer.

Bepalen van het model

De volgende stap is het bepalen van het model. Italiaans? Engels? Het model dat bepaalt wordt door u en onze Tailor zit in de details. Opgesneden of haakrever? Door de juiste vragen van onze Tailor loopt u weg met een pak dat past bij uw persoonlijkheid.

Opmeten van het lichaam

De derde en laatste stap in onze aanpak is het opmeten. Onze Tailor meet
tot 70 punten langs uw lichaam op, zodat het pak de perfecte fit heeft.
Wij houden hiermee rekening met ieders unieke lichaamsbouw.

Diya Tailors - Onze ambacht

We streven ernaar om een pak te maken dat verder gaat dan uw wensen, een pak dat complimenten krijgt, een pak die uw persoonlijkheid belichaamt. Geen onnodige bezoeken op data die u niet uitkomen, maar één-op-één-service van onze Tailor die u meeneemt in een reis vol mogelijkheden. Een reis die u zowel thuis als in het atelier kan beleven.

Om dit mogelijk te maken hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Door deze twee samen te voegen, heeft Diya Tailors een product dat verder gaat dan een maatpak, namelijk een maatpak met uw unieke stijl.

Waarom Diya Tailors?

  • Gevoel voor design
  • Kennis van de 9500 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal, Cerruti
  • Met 25 jaar kennis is de Master Tailor óók een styliste
  • Kennis, kwaliteit, service en aandacht
  • Wij zijn het enige bedrijf dat alles kan maken. Heeft u een foto van een ontwerp? Neem het mee en wij maken het voor u.

“Diya Tailors, maatkleding is ambacht”