Logo Loading

Enter your keyword

Maatpak

Met een maatpak maakt u meer indruk

De eerste indruk die u bij iemand anders achterlaat kan – soms zelfs letterlijk – goud waard zijn. Reden temeer om bij anderen goed verzorgd voor de dag te komen. Bent u tijdens die eerste ontmoeting ook nog eens gekleed in een maatpak, dan is de kans groot dat u daardoor meteen extra aanzien geniet. Met een pak op maat worden namelijk uw sterke fysieke eigenschappen benadrukt, zodat u aanmerkelijk zelfverzekerder op anderen overkomt. Iets dat overigens niet alleen door anderen zo gezien wordt, maar wat u naar alle waarschijnlijkheid ook zelf gaat voelen als u een maatpak draagt.

Ruime stofkeuze voor uw maatpak

Een kwalitatief hoogwaardig maatpak staat of valt bij het juiste ontwerp daarvan. Alleen de ware experts zijn in staat om dit textielproduct zo voor u te maken, dat het er niet alleen prachtig uitziet, maar ook comfortabel is om te dragen. Voor wat betreft dat soort expertise bent u bij Diya Tailors in Voorburg zonder meer aan het juiste adres. We beschikken namelijk over meer dan 25 jaar aan ervaring en hebben in die periode menig pak op maat voor tal van uiterst tevreden klanten vervaardigd en geleverd. We beperken ons daarbij overigens niet alleen maar tot een maatpak voor zakelijke doeleinden. Ook voor een op maat gemaakt trouwpak of een luxe kostuum voor een andere feestelijke of uiterst serieuze gelegenheid zit u bij ons absoluut goed. We kunnen namelijk over meer dan 5.000 verschillende hoogwaardige stoffen met uiteenlopende designs beschikken, zodat er in dat enorm brede aanbod ongetwijfeld iets te vinden is dat helemaal aan uw persoonlijke smaak en wens voldoet. Op hoofdlijnen kunt u er onder meer voor kiezen om uw maatpak deels of volledig uit scheerwol, cashmere wol, zijde of katoen te laten bestaan.

Een maatpak aanmeten

De term ‘maatpak’ geeft duidelijk aan dat het een unicaat betreft. Elk lichaam is per slot van rekening net weer een beetje anders, waardoor standaard confectiepakken nooit hetzelfde cachet hebben dat een op maat gemaakt pak uitstraalt. Het maatwerk, dat bij het ontwerp en vervaardigen van een maatpak aan de orde komt, vereist sowieso een uiterst secure aanpak, waar serieus de tijd voor moet worden genomen. U kunt de metingen voor uw nieuwe maatpak en het selecteren van de meest geschikte stoffen uiteraard in onze prachtige winkel in Voorburg regelen. Als u het daarentegen prettiger vindt om dit proces bij u thuis of op het werk te doorlopen, dan kunnen we uiteraard aan die wens tegemoet komen en bezoeken we u graag persoonlijk op het moment dat u dat het beste uitkomt.

Maatpak
Neem contact op