Logo Loading

Enter your keyword

Trouwpak op maat

Trouwpak op maat

De collectie maatpakken van DIYA bestaat uit meer dan 5000 verschillende stoffen met designs van hoogwaardige kwaliteit en 80 voeringen. Het aanbod stoffen bestaat uit een blend van verschillende materialen in diverse combinaties van bijvoorbeeld scheerwol, katoen, cashmere wol, zijde, etc.

Pasvorm

  • Regular fit
  • Slim fit
  • Tailor fit

Model

  • Single breasted
  • Double breasted
  • Smoking

Binnenvoering

  • 80 voeringen in verschillende kleuren en designs

Naam borduren

  • Monogram van max. 25 lettertekens, zoals een naam aan de binnenkant van het colbert.

Een uniek trouwpak voor een onvergetelijke dag

Uw trouwdag is zonder twijfel een van de mooiste dagen van uw leven. Logisch dus, dat u alles op alles zet om van deze unieke happening een onvergetelijke gebeurtenis te maken. U heeft veel tijd en energie gestoken in het uitzoeken van de meest romantische trouwlocatie, de mooiste trouwauto en natuurlijk de meest schitterende trouwringen. Dat de bruid tijdens de huwelijksdag furore maakt in een sprookjesachtige jurk staat daarnaast gewoon buiten kijf. Om als bruidegom daar niet voor schril bij af te steken is een trouwpak op maat gewoon een must, zodat de bruid en de bruidegom optisch gezien een perfect totaalplaatje vormen.

Uw perfecte trouwpak dankzij onze expertise

Diya Tailors in Voorburg is een absolute specialist op het vlak van dit soort maatkleding. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en zorgen ervoor dat u op uw trouwdag met een maatpak voor de dag komt dat oprecht indruk op uw gasten zal maken. In tegenstelling tot confectiekleding heeft u bij een op maat gemaakt trouwpak namelijk veel meer keuze uit tal van verschillende factoren, zodat er ook echt een pak op maat ontstaat, dat tot in de kleinste details aan uw persoonlijke wensen voldoet. In de ruim 25 jaar dat Diya Tailoirs actief is in het ontwerpen en vervaardigen van menig trouwpak, hebben we heel veel kennis opgedaan. Die kennis delen we graag met u op de momenten dat u het lastig vindt om op bepaalde punten zelf de juiste keus te kunnen maken. U kunt er sowieso op rekenen dat we tin alle gevallen rekening houden met uw persoonlijke sterke punten. Deze kunnen we tijdens het ontwerp van uw trouwpak desgewenst extra accentueren, zodat u op uw trouwdag – mede dankzij deze maatkleding – een extra dosis zelfvertrouwen uitstraalt.

Trouwpak

Een écht uniek trouwpak

Voor het vervaardigen van uw persoonlijke trouwpak werken we uitsluitend samen met specialisten, die hun sporen op dit vlak ruimschoots hebben verdiend. Uiteraard spreekt het voor zich dat we ook alleen maar de beste materialen gebruiken, waar u op uw beurt uit kunt kiezen. Zo bestaat ons aanbod uit meer dan 5.000 verschillende hoogwaardige stoffen, die voorzien zijn van uiteenlopende designs. Daarnaast heeft u bij ons keuze uit 80 verschillende voeringen en kan er zelfs een monogram of naam aan de binnenzijde van uw colbert worden gerealiseerd. Het resultaat: een trouwpak dat niet alleen een op maat gemaakt unicaat is, maar ook een outfit, die vanwege het gebruikte duurzame materiaal desgewenst ook na uw huwelijksdag nog vele malen bij andere gelegenheden gebruikt kan worden.

Neem contact op