Regels, tips & tricks voor mannen en vrouwen die regelmatig pakken dragen!

Tips voor mannen en vrouwen
die regelmatig pakken dragen en
niet graag (laptop)tassen
met zich meedragen.

  • Zakken in een colbert  zijn eigenlijk niet bedoeld om spullen in de stoppen. Mocht je dit, tegen de regels in, toch doen, stop je zaken als een telefoon of portefeuille dan in ieder geval in je binnenzakken! Spullen bewaren in je zakken zorgen voor extra gewicht en deze leggen  zodoende veel druk op de zomen en je jasje gaat ervan hangen. Door bijvoorbeeld je portemonnee in je achterzak te dragen slijt je broek op deze plek veel sneller en het ziet er simpelweg ook nog eens lelijk uit! 
  • Doe de knopen van je jasje open als je gaat zitten. Ten eerste hoort dit zo, maar als je dit niet doet ontstaat er weer druk op de verkeerde plekken en kan het je knoopsgat verwijden.
  • Trek je pijpen een beetje op als je gaat zitten. Hierdoor voorkom je dat je teveel aan de stof trekt.
  • Om je te helpen bij het opbergen van spullen die je graag dicht bij je houdt, maar vanaf nu dus niet meer in je zakken mag stoppen, hebben wij de ‘Easyholster’ ontwikkeld. Het is een (kunst)lederen houder die je aan kunt trekken onder je colbert en waarin je aan weerszijden je zaken als je telefoon en portefeuille kunt steken.

 

 

(bestellink)

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *