Logo Loading

Enter your keyword

Jeans op maat

Jeans op maat

Omdat een mooie jeans bij iedereen een onmisbaar item in de garderobe is, vinden wij het heel belangrijk om ook een jeans op maat aan te kunnen bieden. Heeft u bijvoorbeeld altijd moeite met het vinden van de perfecte jeans, dan is dit de uitkomst!

Bij ons kunt u kiezen uit 250 soorten denim en omdat alles custom made is kunt u het gewenste model helemaal zelf bepalen. Regular, tailored, slim, skinny, high waisted, of gewoon iets wat u zelf in uw hoofd heeft, alles is mogelijk.

Natuurlijk zijn ook bij de jeans op maat meerdere design details mogelijk. Zo kunt u in de eerste plaats de kleur van de jeans bepalen, namelijk blauw, zwart, grijs of wit. Wilt u een ‘stone washed’ denim dan kan dat ook en kunt u zelf het aantal wassingen kiezen. Zo hebben wij een stalenkaart waarop u kunt zien hoe een jeans eruit ziet na een bepaald aantal wassingen.

U kunt verder kiezen uit 50 verschillende soorten knopen en u kunt aangeven wat voor sluiting u wilt. Misschien wilt u uw initialen, een logo of leren details op de broek dan is ook dit allemaal mogelijk.

De prijs van een jeans op maat is vanaf €200 tot maximaal €300.