Logo Loading

Enter your keyword

CASUALWEAR

Casualwear – Een outfit voor elke dag

Casual Friday is out, casual weekdays is in! Bij Diya Tailors maken wij ook casualwear op maat. Voor de mannen maakt Diya Tailors spijkerbroeken, chino’s, blouses, sweaters op maat. Voor de dames maakt Diya Tailors hetzelfde wat voor menswear geldt echter zit hier een belangrijke toevoeging aan namelijk, maatjurken. Diya Tailors kan uw kledingstuk volledig op maat maken en u kunt uw kledingstuk zelf samenstellen.

Keuze van het materiaal

Een spijkerbroek, jurk of chino samenstellen doen we in drie stappen. Stap één is het kiezen van het materiaal. Onze Personal Tailor adviseert u in de keuze uit verschillende stoffen, knopen en ritsen.

Bepalen van het model

De volgende stap is het bepalen van het model. Skinny jeans, laag gesneden jurk of iets anders? Het model dat bepaalt wordt door u en onze Tailors zit in de details. Andere kleur rits of ander soort knopen? Door de juiste vragen van onze Tailor loopt u weg met een outfit dat past bij uw persoonlijkheid.

Opmeten van het lichaam

De derde en laatste stap in onze aanpak is het opmeten. Onze Tailor meet tot 70 punten langs uw lichaam op, zodat het pak de perfecte fit heeft. Wij houden hiermee rekening met ieders unieke lichaamsbouw.

Diya Tailors - Onze ambacht

We streven ernaar om een outfit te maken dat verder gaat dan uw wensen, een outfit dat complimenten krijgt, een outfit die uw persoonlijkheid belichaamt. Geen onnodige bezoeken op data die u niet uitkomen, maar één-op-één-service van onze Tailor die u meeneemt in een reis vol mogelijkheden. Een reis die u zowel thuis als in het atelier kan beleven.

Om dit mogelijk te maken hebben we de vaardigheid van maatwerkspecialisten en bekwame ambachtslieden gecombineerd. Door deze twee samen te voegen, heeft Diya Tailors een product dat verder gaat dan een maatpak, namelijk een maatpak met uw unieke stijl.

Waarom Diya Tailors?

  • Gevoel voor design
  • Kennis van de 9500 stoffen van de beste wevers in de wereld zoals Loro Piana, Scabal, Cerruti
  • Met 25 jaar kennis is de Master Tailor óók een styliste
  • Kennis, kwaliteit, service en aandacht
  • Wij zijn het enige bedrijf dat alles kan maken. Heeft u een foto van een ontwerp? Neem het mee en wij maken het voor u.

“Diya Tailors, maatkleding is ambacht”