DIYA Tailors

DIYA Tailors is gespecialiseerd in perfect uitgevoerde maatkleding dat past bij hetgeen u wilt uitstralen.

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en doen dit door met verschillende Europese ateliers te werken – elk atelier het best op haar eigen gebied.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan duurzaamheid, zorgvuldigheid en exclusiviteit. Dat uit zich bijvoorbeeld in het feit dat al onze stukken met de hand vervaardigd worden en voor iedere klant een uniek patroon getekend wordt. Op deze manier creëren we de perfecte pasvorm met optimaal draagcomfort.

Niet geheel onbelangrijk is dat al onze maatpakken hangend en dus niet gevouwen worden vervoerd daarbovenop werken wij met hoogwaardige Europese stoffen.

Missie & Visie

Onze liefde, kennis en passie voor fashion te delen in de vorm van tot in detail uitgevoerde maatkleding voor mannen en vrouwen om zodoende uw persoonlijkheid of dat van een groep te onderstrepen of versterken.

Het Team

Ons team met meer dan 25 jaar ervaring bestaand uitsluitend uit mode experts én stylisten met een grote liefde voor fashion, ambacht, style, stoffen en trends.

Uw wens is ons vertrekpunt. Ons doel is door middel van gepaste maatkleding uw uitstraling te versterken en anderen te inspireren zich beter te kleden.

Wij vinden niets meer bevredigend dan een klant de deur uit te zien lopen met een gevoel van euforie en nog meer zelfvertrouwen door het dragen van de voor hem of haar perfect gemaakte maatkleding.

Het geven van vertrouwen, eerlijk en persoonlijk advies is wat bij ons hoog in het vaandel staat. Door uw wensen en voorkeuren te combineren met onze kennis en adviezen komen we gezamenlijk tot een succesvol eindproduct, namelijk uw maatpak.

Onze Service

Onze mode experts en stylisten staan klaar op een moment dat het u schikt én op de door u gekozen locatie. Zo  kunnen wij naar ieder gewenst adres komen, maar verwelkomen wij u ook graag met een verse kop koffie in onze showroom te Bleiswijk.

diya tailors voor Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

Soeniel Garieb

“Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door mode. Op mijn dertiende ging ik al in een pantalon en soms een colbertje naar school. De mensen om me heen kennen mij als iemand die er iedere dag volledig gestyled uitziet. Voor mij is mode een levenswijze. Een van de belangrijkste doelen in mijn leven is mijn kennis en passie voor mode en met name voor maatpakken door te geven aan een volgende generatie en nog belangrijker klanten te helpen om samen met hen een perfect passend maatpak samen te stellen, zodat hun kleding het betreffende individu zo mooi en goed mogelijk laat zien of nog beter gezegd versterkt.”

Sebastiaan d’Anjou
“Als adviseur binnen dit bedrijf heb ik niet direct te maken met het samenstellen van maatpakken voor klanten, maar heb ik anders dan mijn collega’s vele keren samen met hen maatpakken kunnen samenstellen voor mezelf. Het aantrekken van een nieuw pak gemaakt van steeds een andere stof en een ander model voelt iedere keer weer als een moment van euforie!”

Ibrahim Tosun
“Ikzelf zie kleding als middel om aan de mensen om je heen te laten zien wie je bent. Ik geloof heel erg dat kleding een goede afspiegeling is van wie je bent. Ooit ontving ik van iemand een compliment over mijn outfit, een bakje koffie en een gesprek volgde wat tot gevolg had dat ik werkzaam werd in de wereld van de maatkleding. Mijn passie werd zo mijn werk. Het zoeken naar de juiste stof, model, knopen en voering samen met de klant voelt voor mij als een kind die een puzzel maakt en tot slot een wederzijdse glimlach teweeg brengt.”

Anu Gangaram-Panday

“Wat mij het meeste fascineert, als we het hebben over kleding in het algemeen, is de mate waarin een outfit het beeld dat je vormt over een persoon sterk beïnvloed. Sinds ik werkzaam ben in de wereld van de maatkleding wordt dat eigenlijk des te meer zichtbaar. Een perfect zittend maatpak straalt voor mij luxe, overtuiging en zekerheid uit. Ik geniet er intens van om samen met de klant een maatpak samen te stellen. Of dat nou een volledig gepersonaliseerd trouwpak is, dat de bruidegom nog meer laat stralen op de grote dag. Of een perfect zittend maatpak voor een zakenman of –vrouw, ik zie alles als fijne uitdaging.”

Priscilla Vrolijk
“Ik sta voor een eerlijk advies, een goede service vind ik ontzettend belangrijk. Ik kijk altijd uit naar het moment waarop de klant zijn voor hem of haar gemaakte kleding ontvangt en aantrekt. Zodra het pashokje opengaat en ik een blij gezicht zie is mijn persoonlijke doel behaald.”

Sebastiaan Koops
“Ik heb sinds ik me kan heugen al een zwak gehad voor merkkleding en kleding van duurzame kwaliteit. Ik vind stoffen, pasvorm en afwerking ontzettend belangrijk. Sinds ik werkzaam ben in de maatkleding is deze liefde voor stoffen, pasvorm en afwerking alleen maar gegroeid. Persoonlijk voel ik me zelfverzekerder op het moment dat ik een custom made maatpak draag. Wat ik het liefste doe? U helpen om samen een prachtig gepersonaliseerd maatpak, een ‘fashionable’ colbert of chino te creëren.”